Nimitysuutisia Kantaperunan toimistolla

  Luokittelemattomat

Anna-Sofian jäätyä äitisvapaalle HZPC Kantaperuna on nimittänyt myyntikoordinaattoriksi oululaisen Virpi Colleyn. Virpillä on laaja kokemus markkinointi- ja myyntityöstä. Hän toimii ensisijaisesti Anna-Sofian sijaisena, mutta hoitaa yrityksessä muitakin tehtäviä. Anna-Sofian töitä on jaettu sopivin osin myös muille työntekijöille.

Tuotantopäällikkönä toiminut Janne Streng on siirtynyt HZPC Kantaperunan palveluksesta Lantmännen Agron palvelukseen Hyvinkäälle. Janne toimii uudessa työssään tuotepäällikkönä ja vastaa muun muassa kasvinsuojeluaineiden kaupasta ja uusien tuotteiden lanseerauksista. Kiitämme Jannea yhteisistä vuosista ja toivotamme jatkuvaa menestystä uusiin haasteisiin!

HZPC Kantaperunassa Jannen työtä jatkaa Mika Paassilta. Mika on työskennellyt HZPC Kantaperunalla yli kymmenen vuoden ajan, ja vastasi jo yritykseen tullessaan siementuotannosta. Mikan tehtävät vaihtuvat siis tuotannosta myynnin ja markkinoinnin kautta takaisin siemenviljelyn ja varastoinnin kehittämisen kimppuun. Hän vastaa edelleen myös HZPC Kantaperunan lajikevalikoiman kehittämisestä.

Ota yhteyttä

Jätä viesti meille, otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Not readable? Change text. captcha txt