HZPC Kantaperuna on Suomen johtava perunalajikkeita ja siemenperunaa markkinoiva yritys

Tuotamme ja markkinoimme asiakkaidemme tarpeisiin kotimaista sertifioitua siemenperunaa. Olemme pohjoispohjalainen perunaan erikoistunut asiantuntijayritys, joka ajattelee aina ensin asiakkaan ja toimialan parasta.

Luomme pitkäaikaisia suhteita ja kannamme vastuun tekemisistämme. Uskomme mahdollisuuksiin luoda peruna-alan vaatimuksiin erinomaisia ratkaisuja. Menestyksemme perustuu tietoon ja osaamiseen. Työt tehdään tosissaan mutta pilke silmäkulmassa.

Arjessa siemenperunatuotannon hoitavat tusina siemenperunaviljelijää ja heidän omistamansa siemenperunapakkaamot työntekijöineen. Pakkaamojen ja asiakkaiden välissä sukkuloivat Anna-Sofia, Samuli, Pasi, Outi ja Mika. Yrityksen omistaa satavuotias hollantilainen HZPC, jonka taas omistavat noin tuhat eurooppalaista siemenperunaviljelijää, mukana tukku suomalaisia viljelijöitä.

Terveen ja turvallisen siemenperunamme ytimessä hyrräävät toimialan johtavat lajikeominaisuudet. Tarjoamme kaikkiin perunan käyttötarpeisiin satoisan, taudinkestävän ja laadukkaan lajikkeen. Olemme valikoineet markkinoille lajikkeet, jotka soveltuvat erityisen hyvin suomalaisiin kasvuolosuhteisiin ja suomalaiseen käyttöön.

Tavoitteemme on tuottaa kaikille perunan parissa viihtyville onnistumisen ja ilon elämyksiä. Viljelijästä ruuanlaittajaan ja ruokailijaan saakka. Maista Suomen suosituinta Annabelle-perunaa tai Challengeristä soseutettua perunamuusia, niin tiedät mistä puhumme.

Ota yhteyttä

Jätä viesti meille, otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Not readable? Change text. captcha txt