Kantaperunassa Avoimet Ovet ke 17.11. klo 10-15

  Luokittelemattomat

Siemenperunatalojen Avoimet Ovet järjestetään Tyrnävällä keskiviikkona 17.11.2021 klo 10-15. Tervetuloa tutustumaan perunalajikkeisiin, koneisiin ja laitteisiin, kasvinsuojeluun sekä keskustelemaan ajankohtaisista asioista. Tarjolla muun muassa herkullisia Innovator-ranskalaisia!

Avointen Ovien päivä järjestetään nyt toista kertaa. Vuoden 2019 tapahtumassa vieraili perunanviljelijöitä ympäri Suomen. Myös tänä vuonna tapahtuman ohjelmassa on mukavaa yhdessäoloa ja asiaa perunalajikkeista, markkinatilanteesta, kasvinsuojelusta sekä koneista ja laitteista. Tarjoamme herkullista perunaruokaa sekä tietenkin kahvia ja virvokkeita. Tule viettämään mukavaa perunapäivää hyvässä seurassa osoitteeseen Leppiojantie 11 Tyrnävä

Yhdessä epidemiaa vastaan

Kaikkien terveysturvallisuuden takaamiseksi, tulethan paikalle vain terveenä. Koronaa vastaan rokottamattomille suosittelemme kotitestin tekemistä ennen vierailua tapahtumassa. Noudatamme alueellisia suosituksia ja tilaisuudessamme on tarjolla käsidesiä ja maskeja. 

Yhteistyössä: HZPC Kantaperuna Oy, Myllymäen Peruna, Hankkija Oy, Viljelijän Avena Berner, Luonnosta Oy, Ropa ja Pohjolan Peruna.

Ota yhteyttä

Jätä viesti meille, otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Not readable? Change text. captcha txt