Varhaislajikkeiden esittely Merimaskussa 27.6.2018

  #Annabelle, #Carrera, #Colomba, #Siikli, #Sunita, #Timo, Lajikeuutiset, Uutiset

Tervetuloa tutustumaan aikaisiin perunalajikkeisiin Merimaskuun (Vähäniementie 10) ke 27.6.2018 klo 12!

Varhaisten lajikkeiden koekenttä on jälleen istutettu Suomen varhaisperunan viljelyalueelle Merimaskuun (Naantali), Jaakko Tammelinin pellolle. Lämpö on saanut perunat kasvamaan hyvin mutta kuivuus on verottanut satoa. Sadetta olisi todella kaivattu. Olosuhteet ovat siis olleet täysin päinvastaiset kuin viime vuonna! Varhaisperunakokeessa vertaillaan eri perunalajikkeiden kykyä tuottaa laadukasta satoa nopeasti. Mukana on runsas määrä erittäin lupaavia uutuuslajikkeita, joita verrataan tämän hetken suosituimpiin perunalajikkeisiin kuten esimerkiksi perinteiseen ja yhä Suomen suosituimpaan varhaisperuna Timoon.

Koekenttä ja sen tulokset esitellään yleisölle ke 27.6.2018 klo 12. Nähtävissä myös viime vuoden tulokset samaisesta lajikekokeesta. Paikalla on Kantaperunan peruna-asiantuntijoiden lisäksi Syngentan Arto Markkula kertomassa ajankohtaisia asioita kasvinsuojelusta.

AIKA: KE 27.6.2018 KLO 12
PAIKKA: VÄHÄNIEMENTIE 10 NAANTALI

Tarjoamme pullakahvit sekä pientä suolaista. Tapahtumaan ovat lämpimästi tervetulleita kaikki perunanviljelijät ja perunasta kiinnostuneet!

Ota yhteyttä

Jätä viesti meille, otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Not readable? Change text. captcha txt