Uudet sivut koostuvat artikkeleista

  Kysymykset ja vastaukset, Luokittelemattomat, Uutiset

Uusien sivujemme on tarkoitus palvella entistä paremmin peruna-alan ammattilaisia ja muita perunan ystäviä. Tuotamme sivuille sisältöä esimerkiksi perunalajikkeiden ominaisuuksista, perunanviljeystä ja perunan hyvyydestä ravintokasvina.

Usein haetut tiedot, kuten puhelinnumerot, hinnasto ja tilauslomake löytyvät aina sivun yläreunasta.

Sivut koostuvat kymmenistä yksittäisistä artikkeleista. Tämä ohjekin on yksi niistä. Eri aihepiireihin (kuten vaikkapa ’Annabelle’ tai ’perunan viljely’) liittyvät artikkelit pompahtavat esille sen mukaan, mistä aiheesta haluat selata tai lukea. Voit esimerkiksi:

  1. Valita etusivulta haluamasi lajikkeen. Näin pääset selamaan kaikkia siihen lajikkeeseen liittyviä artikkeleita.
  2. Rullata etusivua alaspäin. Sieltä löydät aina 15 tuoreinta artikkelia kaikista aihepiireistä.
  3. Klikata oikean reunan punaisia laatikoita. Niistä tulee esille kyseistä aihepiiriä koskevat artikkelit.

Suurin hyöty artikkeleihin pohjautuvasta rakenteesta on se, että artikkelit eivät hautaudu arkistoon, vaan nousevat aina esille, kun niitä koskevia hakuja tehdään. Artikkeleita on siis helppo löytää, vaikka niiden julkaisusta olisikin jo kulunut aikaa.

Huom. Myös hakulaatikko oikealla ylhäällä toimii hyvin. Hae esim. hakusanalla senkor tai lehtipolte, niin löydät tiedot lajikkeidemme kestävyydestä. Voit myös hakea lajikkeen nimellä tai millä tahansa muulla hakusanalla.

Toivottavasti annat myös palautetta uusita sivuista puhelimella tai sähköpostilla. Palautteen perusteella voimme kehittää sivuja entistä paremmiksi.

 

Ota yhteyttä

Jätä viesti meille, otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Not readable? Change text. captcha txt