”Tähän asti paras peruna mitä olen syönyt!”

  #Colomba, HZPC Kantaperuna, Lajikeuutiset, Luokittelemattomat, Uutiset

Herkkujen Suomesta Colomba-pussin saaneita pyydettiin antamaan palautetta tuotteesta. Palautteen osa-alueita olivat perunan laatu, maku, pakkaus, tuoteseloste ja ostaisitko uudelleen/suosittelisitko tuotetta. Palaute on ollut ainoastaan positiivista! Laadukkaalle perunalle on kysyntää.

Arvoimme kaikkien vastanneiden kesken S-ryhmän lahjakortin (50€) ja onnetar suosi Päivi Martikaista Helsingistä. ”En yleensä voita missään, mutta rakastan hyviä perunoita, niin ilmankos!” olivat voittajan tuoreet kommentit. Lämpimät onnittelut voittajalle!

Palautteita Colomba-pussista tuli määräaikaan mennessä 56 kappaletta. Näistä 55 suosittelisi tai oli jo suositellut tuotetta. Perunan laatua, makua ja pakkausta arvioitiin asteikolla 1-5. Perunan laatu sai keskiarvoksi 4,75, maku 4,70 ja pakkaus 4,10.

Kiitosta sai muun muassa perunoiden kaunis ulkonäkö, herkullinen maku ja tasakokoisuus. Colomba-pussin perunoiden lajitteluväli on tavallista pienempi (5 mm) eli ne ovat hyvin tasakokoisia. Palautetta antaneet kuluttajat olivat kokkailleet niin keitinperunoita, keittoja, lohkoperunoita, kermaperunoita, valkosipuliperunoita, ranskanperunoita kuin perunamuusia. Colomballa siis kaikki onnistuu!

Palautetta sai antaa myös sanallisesti. Tässä muutama esimerkki:

Täydellistä. Perunat olivat kesäisen makuiset.

Peruna oli maukas, jauhoinen ja hyvänmakuinen. Pysyi hyvin kasassa jauhoisuudesta huolimatta.

Olen monikymmenvuotinen Siiklin ystävä ja nyt tuli haastaja.

En minä ole parempia perunoita tavannut.

Tähän asti paras peruna, mitä olen syönyt!

Ja tässä yhteenveto kuluttajien antamista arvosanoista eri osa-alueilla:

Ota yhteyttä

Jätä viesti meille, otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Not readable? Change text. captcha txt