Siemenperunoiden ennakkokauppa on käynyt hyvin

  Uutiset

Sertifioitujen siemenperunoiden ennakkokauppa on parhaillaan käynnissä. HZPC Kantaperunan siemenperunoista runsaat 70 % on nyt myyty. Ennakkohinnat ovat voimassa marraskuun 2018 loppuun saakka. 

Lajikkeita on vielä monipuolisesti jäljellä. Esimerkiksi viime vuonna kesken loppuneen Annabellen siementuotantoa on kasvatettu kysynnän lisääntyessä entisestään, ja siemensaatavuus on vielä hyvä. Ainoa kokonaan loppuunmyyty lajike on varhaisperuna Timo. Timon tilalle suosittelemme varhaisperunauutuus Avantia. Avanti on kirkaskuorinen, herkullinen ja yhtä aikainen lajike kuin Timo.

Vähissä ovat punakuorinen Mozart, kiinteämaltoinen uutuus Talentine sekä terveysperuna Violet Queen. Colomban pieni koko on loppuunmyyty, mutta isoa kokoa on vielä tähteellä. Erityisesti näiden lajikkeiden tilaukset kannattaa jättää nopeasti!

Huom! Uutuuslajike Noblessen erikoistarjous on voimassa marraskuun loppuun saakka. Noblessen isompaa kokoluokkaa (40-55 mm) myydään tällä hetkellä superedulliseen 0,45 €/kg hintaan tilausmäärästä riippumatta. Noblesse käy hyvin sekä pakkaamolle että kuorintaan. Se on kauniin keltamaltoinen pääsadon lajike, jolla on hyvät tautikestävyydet.

Ota yhteyttä

Jätä viesti meille, otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Not readable? Change text. captcha txt