Siemenperunahinnasto on julkaistu

  Luokittelemattomat

Syyskuun 15. päivä julkaistut siemenperunahinnat löytyvät täältä. Yhtä aikaa hinnaston kanssa julkaistiin myös Challenger-hintakampanja.

Siemenperunoiden ennakkokauppa on käynnissä. 30.11.2015 mennessä tulleista tilauksista saa 5 % ennakkoalennuksen. Määräalennusportaat ovat 5000 kg (-5 %), 10 000 kg (-10 %) ja 20 000 kg (-15 %). Saatavuustilanne on vielä hyvä. Ainoastaan Asterix ja Saline ovat valitettavasti loppuunmyydyt.

Tilaaminen on helppoa! Se onnistuu netissä tilauslomakkeella, puhelimella (puh. 020 7614 800), faksilla (08-561 7820) tai sähköpostilla (anne.parkkinen@kantaperuna.com).

Challenger hintakampanja voimassa koko kauden

Challengerin siemenestä annetaan tällä kaudella erikoistarjouksena 20 % lisäalennus kaikille siemenasiakkaillemme, tilausmääristä riippumatta.

Challenger on kasvattanut suosiotaan Suomessa tasaisesti vuodesta toiseen, ja markkinoilla tuntuu nyt olevan kysyntää aidosti jauhoiselle yleisperunalajikkeelle. Samaan aikaan siementuotanto on onnistunut Challengerin osalta erinomaisesti, ja kokonaan kotimaista aineistoa on tulevan kevään toimituksiin tarjolla yllin kyllin. Nyt on hyvä tilaisuus uusia Challengerin siemenet tai tutustua huippusatoisaan lajikkeeseen, jos sitä ei vielä tähän mennessä ole tehnyt.

Challenger-kampanja tulee olemaan kaksivuotinen. Tällä kaudella alennus on 20 %, ja ensi vuodelle tulemme tarjoamaan 10 % alennuksen. Kun vielä huomioit Challengerille suosittellun tavallista harvemman istutuksen, ei voi kuin todeta, että tällä lajikkeella hehtaarikustannusta laskiessa hymyilyttää.

Sen lisäksi että Challenger on kuluttajaystävällinen lajike monikäyttöisyytensä, erinomaisen makunsa ja muotonsa ansiosta, on se ruvenkestävänä, maltokaariviruksen kestävänä ja satoisana lajikkeen erinomainen valinta myös viljelijälle.

Lue lisää alta löytyvästä uudesta Challenger-esitteestä.

Tutustu tarkemmin Challenger-esite

 

Ota yhteyttä

Jätä viesti meille, otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Not readable? Change text. captcha txt