Siemenperunahinnasto on julkaistu

  Luokittelemattomat, Sertifioitu siemen, Uutiset

Siemenperunahinnasto kaudelle 2021-2022 on nyt valmis ja se löytyy nettisivujen TILAAMINEN-osiosta. Syksyn hinnat ovat voimassa marraskuun loppuun saakka, jonka jälkeen tehdyt tilaukset + 5 %.

Lajikevalikoimaan on saatu kolme lupaavaa uutuutta. Jauhoinen Helmi, kiinteähkö yleisperuna Aurum sekä legendaarinen Van Gogh joka tekee komean paluun! Ensimmäisten kokeilujen perusteella Aurum soveltuu hyvin sekä pakkausperunaksi että kuorintaan. Helmi tunnettiin aiemmin nimellä HZD 07-380 ja se on valikoimamme jauhoisin lajike. Klassikko Van Gogh ei paljoa esittelyä kaipaa. Menneiden vuosien Suomen kirkkaasti suosituimman perunalajikkeen tuotanto on viime vuosien aikana aloitettu uudestaan. Kiinnostus Van Gogh lajiketta kohtaan on ollut jopa suurempaa kuin arvioimme ja ennakkovarauksia on niin reilusti, että lajike alkaa olla jo loppuunmyyty tulevalle kaudelle! Varauksia voi kuitenkin edelleen tehdä, päivitämme saatavuustilanteen vielä satoanalyysien jälkeen lokakuussa.

Hinnat pysyvät ennallaan

Perunanviljelijät Suomessa ovat tällä hetkellä kovan kustannuspaineen alla. Tuotantopanosten kuten lannoitteiden, kasvinsuojeluaineiden, polttoaineen ja pakkausmateriaalien hinnannousu syö kannattavuutta perunanviljelystä. Sama kustannuspaine koskee myös meidän siemenperunatuotantoamme. Olemme kuitenkin päättäneet HZPC Kantaperunassa että, hinnankorotuspaineesta huolimatta, emme nosta siemenperunahintoja tulevalle myyntikaudelle. 

Ennakkokauppahinnat ovat voimassa normaaliin tapaan marraskuun loppuun asti.

Tilauksen voi tehdä nettisivujen TILAAMINEN-osiossa tai soittamalla numeroon: 020 7614 800. Tilauksia voi myös lähettää sähköpostilla info@kantaperuna.com .

Ota yhteyttä

Jätä viesti meille, otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Not readable? Change text. captcha txt