Kokonaan punainen Mulberry Beauty nyt hyllyissä

  Luokittelemattomat

Punakuorinen ja punamaltoinen uutuuslajike Mulberry Beauty on nyt saapunut ruokakauppoihin kautta maan. Botnia Vihannes pakkaa tuotetta 1 kg vähittäispakkaukseen. Punamaltoinen lajike on ajoitettu joulumyyntiin, ja tuote on S-ryhmän valikoimissa joulukuun satokausituotteena.

Tuote on saanut aikaan paljon kiinnostusta sekä median että kuluttajien taholta. Keltaisiin perunoihin tottuneissa kultuureissa punaiset perunat herättävät mielenkiintoa. Perunathan ovat luontaisesti monenvärisiä ja monenmuotoisia, mutta kotoisilla markkinoillamme on perinteisesti totuttu keltaisiin perunoihin ja korkeintaan punakuorisiin uuniperunoihin.

Mulberry Beautyn punainen väri syntyy kasvun aikana kasvin oman väriainetuotannon seurauksena samalla tavoin kuin keltaisten perunoiden keltainen värikin. Punaisen värin saa aikaan antioksidanttien ryhmään kuuluva antosyaani. Mulberry Beauty sisältää keskimäärin 45 mg antosyaania per 100 grammaa perunaa, mikä on enemmän kuin esimerkiksi punaviini tai mansikat.

Antioksidanttien lisäksi kokonaan toinen seikka on se jännitys ja peruna-aiheiset keskustelut, joita punainen peruna saa joulun lähestyessä aikaan keittiöissä ja ruokapöydissä. Myös S-ryhmän Yhteishyvä-lehti on julkaissut inspiraatioksi muutamia pinkkejä perunareseptejä.

Kokeile

Yhteishyvä-lehden

pinkit Hasselbackan perunat
Ota yhteyttä

Jätä viesti meille, otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Not readable? Change text. captcha txt