Etsimme tuotantopäällikköä

  Luokittelemattomat

Nykyisen työntekijän siirtyessä toisiin tehtäviin konsernissa, etsimme nyt uutta henkilöä

Tuotantopäälliköksi.

HZPC on maailman johtava yritys perunan lajikejalostuksessa, siemenperunan tuotannossa ja tuotekonseptien kehittämisessä. Toimimme 90 maassa 400 henkilön voimin. Kansainvälisen konsernin työntekijöistä yli neljäsosa työskentelee tutkimusasemallamme genetiikan, kasvipatologian ja maataloustieteiden parissa.

HZPC Kantaperuna Oy vastaa konsernissa Pohjoismaiden markkinoista ja on Suomessa markkinajohtaja. Kotimaisesta tuotannostamme kolmasosa viedään ulkomaille. Pääosa tuotannostamme sekä kotimaan päätoimipaikka sijaitsee Tyrnävällä.

Tehtävässä vastaat siemenperunatuotannon suunnittelusta, organisoinnista ja kehittämisestä strategisten tavoitteiden mukaisesti. Teet viljelysopimukset sopimusviljelijöidemme kanssa ja toimit tiiviissä yhteistyöstä heidän kanssaan toiminnan kehittämisessä. Vastaat siemenperunan laadusta, viljelijäauditoinneista ja viljelijätiimin vetämisestä. Lajikkeiden kehittäminen kuuluu myös tehtäviisi ennen kaikkea lajikekokeiden suunnittelun ja toteutuksen osalta. Apunasi ovat lähimmät työtoverisi, osaavat viljelijät sekä kansainvälisen HZPC:n tutkimus- ja kehitysorganisaatio.

Me HZPC Kantaperunassa arvostamme itsenäistä, aktiivista, yhteistyökykyistä ja järjestelmällistä työotetta.  Tulet olemaan tärkeä osa itseohjautuvaa, kehittyvää ja sitoutunutta tiimiämme. Office-työkalujen edistynyt käyttö on sinulle arkipäivää ja käytät näppärästi myös muita järjestelmiä. Englannin kielitaidosta on työssäsi apua. Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta ja maatalouden tuntemusta.

HZPC tarjoaa mielenkiintoisen ja varmasti erityisen mahdollisuuden yhdistää monipuolisia osaamisia toimimiseen hyvin erityyppisten asiantuntijoiden kanssa. HZPC tarjoaa mahdollisuuden myös kansainväliseen urakehitykseen niin halutessasi ja työsi tulosten ollessa hyvät!

Lisätietoja tehtävästä antaa POMONA Consultingissa Jarmo Savenius, puh. 0400 840 454. Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 27.6.2021 mennessä osoitteeseen hakemukset.oulu@pomona.fi. Hakemukseen tunnus ”Kantaperuna”.

Ota yhteyttä

Jätä viesti meille, otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Not readable? Change text. captcha txt