Kiitos vastauksista asiakastyytyväisyys-kyselyyn!

  Luokittelemattomat

HZPC Kantaperunan asiakastyytyväisyyskysely on päättynyt. Vastauksia annettiin runsaat 50. Kiitos kaikille vastanneille vaivannäöstä ja palautteesta, vastaukset ovat meille tärkeitä!

Vastanneiden kesken arvottiin kolme uunituoretta Peruna-kirjaa. Onni suosi tällä kertaa Päivi Rekolaa, Outi Holappaa ja Mika Perttulaa. Onnea voittajille! Kirjat ovat jo matkalla.

Vastausten perusteella olemme onnistuneet parantamaan toimintaamme edellisestä vastaavasta kyselystä. Esimerkiksi asiakaspalvelun osalta tavoitettavuus ja palvelun ystävällisyys sai asiakkailtamme hyvät arvosanat.

Myös lajikevalikoimamme kattavuuden ja lajikkeiden suorituskyvyn katsottiin parantuneen edellisestä kerrasta merkittävästi. Näihin kohtiin ovat varmasti vaikuttaneet yksittäiset lajikkeet, kuten Colomba, Avanti, Sunita ja Noblesse, jotka on otettu hyvin vastaan. Myös uusien lajikkeiden nimiä pidettiin aiempaa parempina ja myyvempinä.

Lajiketiedon ja lajikekohtaisten viljelyohjeiden ohjeiden saatavuus oli palautteen perusteella jämähtänyt samalle tasolle kuin viimeksi. Tätä palautetta olemme saaneet satunnaisesti aiemminkin, ja sen vuoksi teimme nettisivuillemme pienen muutoksen. Tämänkin sivun yläreunasta löytyy nyt linkki ”viljelyohjeet”, jonka alta pääsee kulkemaan suoraan kunkin lajikkeen tärkeimpiin viljelyohjeisiin. Tämä toivottavasti helpottaa ohjeiden löytämistä.

Siemenperunamme hinta-laatusuhteen koettiin parantuneen selvästi. Itse asiassa tulosten kohentuminen tämän kysymyksen kohdalla oli parempaa kuin minkään muun seikan kohdalla. Laadun eteen on tehty paljon töitä viimeisten kymmenen ja viidenkin vuoden aikana, ja otamme tämän palautteen erityisen iloisina vastaan. Myös pakkausten laatua pidettiin parempana kuin ennen, ja tilattujen määrien toteutumiseen oltiin selvästi aiempaa tyytyväisempiä. Kuljetusten sujuvuus ja virheettömyys sekä toimitusaikojen pitävyys lähentelivät kiitettäviä kouluarvosanoja.

Myös soraääniä mahtui mukaan, ja avoimissa sanallisissa vastauksissa saimme ruusujen lisäksi myös risuja. Otamme ne nöyrästi vastaan ja pyrimme edelleen parantamaan toimintaamme kaikilla osa-alueilla. Kiitos kaikille vastanneille!

 

Ota yhteyttä

Jätä viesti meille, otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Not readable? Change text. captcha txt