HZPC Kantaperunalla Avoimet ovet 30.10.

  Luokittelemattomat

Tyrnävällä järjestetään lokuun lopussa siemenperunatalojen avoimet ovet. Mukana menossa HZPC Kantaperuna, Finpom ja Myllymäen Peruna sekä joukko kumppaneita, kuten Grimme, Berner, Luonnosta Finland, Pohjolan Peruna, Nordisk Alkali, Konekanta, Haka Center, Mooij Agro Isotalo ja Corteva Agriscience.

HZPC Kantaperunan toimistolta osoitteesta Leppiojantie 11 löytyvät lajike-esittelyt ja muuta ajankohtaista siemenperuna-asiaa. Tien toisella Pohjan Sato -siemenperunapakkaamolla Konekanta esittelee uutta verkkoreunapussien pakkaavaa Manterin ja Giron pakkauslinjoja, jotka on Kantaperunalla valjastettu siemenperunoiden uudenlaisten puutarhapakkausten valmistamiseen. Perunavaraston puolella laitilalainen Jussi Isotalo esittelee varastoon kaksi vuotta sitten asentamaansa Mooij Agron ilmapusseihin ja kaasulämmitykseen pohjaavaa varastojärjestelmää. Kantaperunan tiloissa mukana myös Berner, Luonnosta ja Myllymäen Peruna sekä ruokatarjoilusta vastaava Pohjolan Peruna.

Pellon toiselta puolen Finpomin tiloista osoitteesta Leppiojantie 7 löytyy niin ikään lajike-esittely sekä Grimmen, Nordick Alkalin, Haka Centerin ja Corteva Agrisciencen esittelypisteet.

Ovet ovat avoinna klo 9.00 – 16.00. Tervetuloa Tyrnävälle!

 

Ota yhteyttä

Jätä viesti meille, otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Not readable? Change text. captcha txt