Ennakkokauppa on päättynyt

  Luokittelemattomat

Kantaperunan ennakkokauppa on päättynyt. Nöyrä kiitos kaikille tilaajille! Yli 80 % siemenistä on nyt myyty. Siemenkauppaa tehdään toki vielä kevääseen saakka – niin kauan kuin tavaraa  riittää.

Kesän viljelyolosuhteet Tyrnävällä olivat tällä kertaa suotuisammat kuin etelämpänä rannikolla. Perunasadot Tyrnävän alueella olivat normaalia paremmat. Siemenperunaa on siis tänä vuonna ollut hyvin tarjolla. Uutuuslajikkeet ostettiin Kantaperunalta loppuun ensimmäisinä. Keltamaltoinen yleisperuna Jessica loppui ensimmäisen kerran jo kesällä. Satoanalyysien jälkeen sitä uskallettiin syksyllä myydä vielä lisää, sillä siemensadot olivat odotettua paremmat. Valitettavasti Jessican siemen ei kuitenkaan riittänyt kaikille halukkaille. Tuotantomääriä lisätään edelleen ensi kaudelle. Sama koskee Noblessea. Kysyntä oli suurempaa kuin mitä pystyttiin tarjoamaan. Muita kokonaan loppuunmyytyjä lajikkeita ovat Avanti, Carrera, Siikli, Mozart, ja Asterix.

Colomban siementä on ostettu nyt enemmän kuin koskaan. Euroopan heikkojen satotasojen vuoksi suomalaisella Colomballa on kevääksi kova kysyntä. Suomen siementarve on toki tyydytettävä ensin. Colombasta voi tilata vielä sekä pientä että isoa kokoa. Myös Annabelle lyö tänä vuonna siementilausten määrässä leikiten aiemmat ennäyksensä. Annabellen pienempi siemenkoko on lopussa, mutta isompaa on vielä vähän jäljellä. Challengerin kohdalla taas iso koko on lopussa, mutta pienempää siemenkokoa voi vielä tilata.

Colomban, Annabellen ja Challengerin ohella muita tilattavissa olevia lajikkeita ovat tällä hetkellä Timo, Taurus, Nicola ja Opera.

LAJIKE PIENI SIEMENKOKO ISO SIEMENKOKO
Annabelle Loppuunmyyty 57,00
Asterix Loppuunmyyty Loppuunmyyty
Avanti Loppuunmyyty Loppuunmyyty
Carrera Loppuunmyyty Loppuunmyyty
Challenger 72,90 Loppuunmyyty
Colomba 85,00 62,00
Jessica Loppuunmyyty Loppuunmyyty
Mozart Loppuunmyyty Loppuunmyyty
Nicola 78,00 Loppuunmyyty
Noblesse Loppuunmyyty Loppuunmyyty
Opera 92,00 58,00
Siikli Loppuunmyyty Loppuunmyyty
Taurus 82,00 Loppuunmyyty
Timo BOR 84,00 Loppuunmyyty
Ota yhteyttä

Jätä viesti meille, otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Not readable? Change text. captcha txt